Satış Görevlisi Adayları Aranıyor

Gaziantep Ticaret Odası’nın sahibi olduğu, proje ortakları arasında Çalışma ve İş Kurumu Gaziantep İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve GTO-MEKSA Mesleki Eğitim Merkezi’nin yer aldığı İstihdam Gelişiyor, Girişimcilik Gelişiyor Projesi kapsamında “Girişimcilik” kursu sona ererken, masa üstü yayıncılık ve bilgisayar destekli muhasebe eğitimleri devam ediyor.

Satış Görevlisi Adayları Aranıyor
Proje kapsamında dördüncü eğitim olarak da satış görevlisi eğitimi düzenleneceği bildirildi.

Gaziantep Ticaret Odası’nın SODES 2013 kapsamında, İŞKUR'a kayıtlı işsizlerin istihdama kazandırılması amacıyla başlattığı proje kapsamında bu kez de Satış Görevlisi yetiştirilecek.

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Genel Sekreteri Halil Göçer, sektörlerin gelişimine paralel olarak kalifiye eleman sorununun çözümüne yönelik kurslara devam ettiklerini, bu çerçevede girişimcilik kursunun sona erdiğini, masaüstü yayıncılık ve bilgisayar destekleri muhasebe eğitimlerinin devam ettiğini ifade etti.

Göçer, yeni açılacak kursla Satış Görevlisi yetiştirileceğini söyledi.

GTO Genel Sekreteri Göçer, iş dünyasının ve sektörlerin ihtiyaç duyduğu kalifiye eleman sorunu çözümüne katkıda bulunmak için çeşitli kurslar açtıklarını, SODES 2013 İstihdam Artıyor, Girişimcilik Gelişiyor Projesi kapsamında dördüncü eğitim olarak da satış görevlisi olmak isteyenlere eğitim verileceğini belirtti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan GTO Genel Sekreteri Halil Göçer, “Odamız tarafından yürütülen SODES 2013 İstihdam Artıyor, Girişimcilik Gelişiyor Projesi kapsamında düzenlenen girişimcilik eğitimi tamamlanmış, masa üstü yayıncılık ve bilgisayar destekli muhasebe kurslarında eğitimler devam ediyor” dedi.

Proje kapsamında dördüncü eğitim olarak Satış Görevlisi olmak isteyenlerin ve eğitim programına katılmak isteyenlerin 10 Aralık 2013 tarihinde yapılacak mülakatla belirleneceği bildirildi.

İŞKUR’a kayıtlı işsiz gençler ve satış kariyerini eğitimle tamamlamak isteyen yetişkinler de bu kursa başvuruda bulunabilecek.

Yapılan açıklamada, eğitim programının 16 Aralık 2013 tarihinde başlayıp, 28 Ocak 2014 tarihinde tamamlanmasının hedeflendiği kaydedildi. Ayrıca, kursiyerlere proje kapsamında günlük 15 TL ücret verileceği ve eğitim sonunda başarılı olan kursiyerlere; GTO, MEB, İŞKUR, MEKSA onaylı belge verileceği bildirildi.

Eğitim programlarına katılmak isteyenler, GTO-MEKSA Mesleki Eğitim Merkezi'nin 221 10 74- 75 numaralı telefonlarını arayarak detaylı bilgi alabilecek ve bizzat başvuruda bulunabilecek. Satış görevlisi kursuna katılmak isteyenler eğitim merkezine ait www.gtomeksa.org web sitesinden kurs başvuru formunu doldurarak ön kayıt yaptırabilecekler.
Kaynak: İHA