Otomol, Antalya'da İkinci Şubesini Açtı

Otomol Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, "Türkiye'de yılda iki milyon ikinci araç satılıyor. Bunlardan sadece yüzde 5'inin satışı kurumsal firmalar üzerinden gerçekleşiyor" dedi.

Türkiye'de ikinci el araç satışı gerçekleştiren Otomol, Antalya'da ikinci şubesini açtı. Göksu Mahallesi Gazi Bulvarı'ndaki Antalya Otomol Şubesi açılışına, firmanın Genel Müdürü Tuğrul Denizaşan, Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz ve çalışanlar katıldı.

Denişaşan, yaptığı açıklamada, bir yıl önce İstanbul'da 24 bin metrekare üzerinde Otomol'u faaliyete geçirdiklerini bildirdi. Bu süre içerisinde yaklaşık bin 700 otomobil sattıklarını ve bunlar arasında her marka ve modelin yer aldığını ifade eden Denizaşan, Bodrum'dan sonra Antalya'da da ikinci şubelerini açtıklarını belirtti.

Türkiye'de otomotiv sektörünün hergeçen gün büyüdüğüne işaret eden Denizaşan, "Türkiye'de yılda iki milyon araç satılıyor. Bunlardan sadece yüzde 5'inin satışı kurumsal firmalar üzerinden gerçekleşiyor" dedi.

Sattıkları otomobillerin önce çok ciddi ekspertize tabi tutulduğunu ve ardından arabanın geçmişi ve o andaki durumunun ortaya konulduğuna işaret eden Denizaşan, şöyle devam etti:

"Türkiye'de kurumsal bir firma olarak ikinci el araçları hem güvenilir şekilde satmak hem de müşterilere araç alımında avantajlar sunmak amacıyla yola çıktık. Müşteriye güven unsuru vermek çok önemli. Kilometresiyle oynanmamış ve kaportasında sıkıntı olmayan ve aracın tüm özelliklerini yansıtarak, müşteriyle görüşüyoruz. Aynı kalitede sattığımız araçları bütün illerdeki tüketicilerin ayağına götürmeyi amaçlıyoruz.. İlk olarak Bodrum ve Antalya'da şube açtık. Yakında İstanbul, Bursa, Adana, Antakya, İzmir ve Ankara'da yeni şubeler açmaya devam edeceğiz. Hedefimiz Türkiye genelinde 50 şubeye ulaşarak, senede 30 bin araç satmaktır"

Denizaşan, tüm sattıkları araçların garanti altında olduğunu ve müşteriye sigorta, tescil ve kredi gibi hizmetler de verdiklerini kaydederek, müşterilere araç satışında en iyi ortamı sunmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Otomol Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yılmaz ise amaçlarının Antalya'da güvenilir ve en iyi ikinci el otomobili, vatandaşlara satmak olduğunu söyledi.

Kaynak: AA