Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale Kent Konseyi Esenler Mahalle Meclisi'nin genel kurulu yapıldı.

Özlem Kayalı İlkokulunun salonunda gerçekleştirilen genel kurulda yönetim kurulunun seçimi yapıldı. İlk toplantıda, Esenler Mahalle Meclisi Yönetim Kurulu Başkanlığına İrfan Kütüklü seçildi.

Kent Konseyi Başkanı Saim Yavuz, mahalle meclislerinin kent konseyinin en önemli organı, ana yapı taşı olduğunu söyledi.

Yavuz, merkezdeki 7 mahallede çok yakın zamanda çalışmaların tamamlanıp, mahalle meclisleri kurulacağına işaret ederek, "Mart ayına kadar çalışmaların tamamlanmasını hedefliyoruz. Meclisler, tüm yaşayanların bütün farklılıklarıyla bir arada bulunarak mahallenin sorunlarına ortak çözümler bulmak için buluştukları yer olacak" dedi.

Esenler Mahallesi Meclisi Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Kütüklü ise ekip olarak başarılı çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

-ÇSATT yeni dönem çalışmalarına başladı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çanakkale Savaşları Araştırma ve Tanıtma Topluluğu yeni dönem çalışmalarına başladı.

Topluluk başkanı Gökşen Özen, toplantıda yaptığı konuşmada, 10 yıldır faaliyette olan topluluğa bu yıl da yeni üyeler kazandırıldığını söyledi.

Yaptıkları etkinliklerden bahseden Özen, bu yıl öğrencilere yönelik güzel faaliyetler yapacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA