Bakan Çelik Hilvan’da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, bir dizi açılış için Hilvan ilçesine gelerek ilçe halkıyla buluştu.

Bakan Çelik Hilvan’da
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik, ilçe halkına yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hilvan İlçe Müdürlüğü’nün hizmet binası açılışında konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, burada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek "Hilvanlılar hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum. Pazar günü Hilvan’da sizlerle olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Değerli Hilvanlılar, Sosyal Güvenlik Kurumu Merkez Müdürlüğünü açıyorum. Sosyal Güvenlik Kurumu yediden yetmişe herkesi ilgilendiren bir kurumdur, doğumdan ölüme diyebiliyorum. Çünkü ölümden sonra hak sahiplerinin ilişkileri devam ettiği için doğumdan ölünceye kadar devam eden bir kurumdur" dedi

Sosyal Güvenlik Kurumu'nun 76 milyonu ilgilendirdiğini anlatan Çelik, şunları söyledi: "Dolayısıyla bu konuda sunulacak hizmetlerin ayağa gelmesi, Hilvanlıların ayağına gelmesi önemlidir. Hilvan halkı problemlerini artık Şanlıurfa’ya değil ilçesinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumuna iletebilecektir.’’
Konuşmanın ardından Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Ak Parti Milletvekilleri, İlçe Kaymakamı Uğur Sezer tarafından Hilvan Sosyal Güvenlik Kurumunun açılışı yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hilvan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü’ne yapmış olduğu katkılardan dolayı İlçe Kaymakamı Uğur Sezer’e, Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Salgın’a plaket verdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Hilvan İlçe Müdürlüğü’nün hizmet binasının açılışından sonra Hilvan Kadın Gençlik ve Spor Merkezi ve Tekstil fabrikasının açılışlarını da gerçekleştirdi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’e, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Ak Parti Milletvekilleri, Daire amirleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.
Kaynak: İHA