Sbs’de Pazarlar İl Birincisi Oldu

Kütahya'nın Pazarlar İlçesi 2013 Yılı Seviye Belirleme Sınavı'nda, (SBS) ilçeler arasında il birincisi olduğu bildirildi.

Seviye Belirleme Sınav sonuçlarının Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmesine göre Pazarlar İlçesi 510,21 puanla Kütahya’ya bağlı 13 ilçe arasında birinci oldu.

Konuyla İlgili olarak Pazarlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Sevgi, “Kütahya’da ki birinciliğimiz Pazarlar eğitim tarihinde bir ilktir. Aynı zamanda önümüze koymuş olduğumuz stratejik hedeflerimizden birisidir. Bu hedefe ulaşmanın haklı onuru ve mutluluğu içerisindeyiz. En yakın ilçemizle puan farkımız 38 dir. Bu durum 2013 yılındaki performansımızın seviyesini gösteren önemli bir göstergedir. Bu başarı kolektif bir çalışmanın ürünüdür. İl Milli Eğitim Müdürümüzün yönlendirmesi, İlçe Kaymakamımız Sayın İshak Çınar’ın maddi manevi desteği, idareci ve öğretmenlerimizin özverili çalışmaları, veli ve öğrencilerimizin üstün gayretleri sonucunda böyle bir başarıyı elde ettik. Emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı arz ederim. Elde edilen bu başarının kalıcılığını sağlamak için daha fazla bir gayretin içine gireceğiz. Milli Eğitim camiasının en alt ferdinden en üst yöneticisine kadar bu amaca ulaşma kararlılığını içerisinde olduğunu görmekteyim” dedi.

Kaynak: İHA