Ordu'da Taburcu Olan Hastalara Ev Ziyareti

Ordu'nun Gürgentepe ilçesinde, taburcu hastalar evlerinde ziyaret edildi.

Gürgentepe Devlet Hastanesi yetkilileri, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu'nun "90 Gün Projesi" kapsamında hastanelerde yatarak tedavi gören hastaların taburcu olduktan sonra evde ziyaret edilmesine yönelik uygulama doğrultusunda hasta ziyaretinde bulundu.

Hastanenin Başhekimi Uzm. Dr. Erkan Turan ile İdari ve Mali İşler Müdürü Enver Şahin ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Canan Kahraman, tedavi gördükten sonra taburcu olan Cemal Kuzu'yu evinde ziyaret etti.

Kuzu, hastanede yattığı süre içerisinde gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğunu ve ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirterek, tüm çalışanlara teşekkür etti.

Taburcu vatandaşlardan Rıza Öztürk de hastane yöneticileri tarafından evinde ziyaret edildi. Öztürk ise hastanedeki sağlık çalışanlarının çok canayakın olduğunu ve kendilerine sunulan hizmetten dolayı memnun kaldığını belirterek, "Daha önceleri hastanelerde çok sıkıntı çekiyorduk ancak hastanede yattığım süre zarfında artık bu sıkıntıların yaşanmadığını gözlemledim" dedi.

Başhekim Turan da kurumun başlatmış olduğu '90 Gün Projesi' bünyesindeki faaliyetlerden biri olan taburcu edilen hastaların ev ziyaretinin çok önemli olduğunu dile getirerek, "Taburcu hastalarımızın durumunu ev ortamlarında görüyoruz. Hastalarımızın, hastanemizle ilgili geri bildirimlerini alarak daha iyi sağlık hizmeti sunma yolunda bu geri bildirimleri değerlendiriyoruz. Mümkün mertebe ev ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu.

Kaynak: AA