Mahmut Uslu: SPK'da kimseyi kandırmadık

Fenerbahçe’nin eski yöneticilerinden Mahmut USLU, Beyaz TV’de yayınlanan Beyaz Futbol Programı’na çok özel açıklamalarda bulundu.

Mahmut Uslu: SPK'da kimseyi kandırmadık
Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Ertem Şener'in hazırlayıp sunduğu Sinan Engin ve Ümit Özat'ın konuşmacı olarak katıldığı Dinamit programına katılan Fenerbahçe eski yöneticisi Mahmut Uslu, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

FENERBAHÇELİ FENERBAHÇE 'YE SAHİP ÇIKAR

Bence her şey daha iyi olacak. Önemli olan birliktelik. 3 Temmuz sürecinde olduğu gibi birlikteliklerini devam ettirmeliler. Fenerbahçe çok büyümüştü. Bir takım şeyler oldu. Bunlar geçici şeyler. Fenerbahçeliler mala sahip çıkarlar.
 
FENERBAHÇE 'Yİ KİMSE KÜME DÜŞÜREMEZ

Kendi kendilerine yorum yapıyorlar. Hepsi yalan hepsi düzmece haberler. Kimse Fenerbahçe 'yi küme düşüremez. UEFA 'nın da buna yetkisi yok.

SPK 'DA HALKIN PARASINI ALMADIK

Biz devlet eliyle stat elde etmedim, SPK 'da oyunlarla halkın paralarını elinden almadık. Fenerbahçe kendi üyelerinin paralarıyla yaptı. 1907 tribününü bizler, karşı tarafı insanlar evlerini satarak kombine alarak yaptırdı. Fenerbahçe, Fenerbahçelilerle büyüdü. Ben bu kadar söylüyorum, altını da çiziyorum.

FATİH TERİM TÜRK SPORUNDA SİMGEDİR

Fatih Terim 'i çok severim. Türk sporunda önemli bir simgedir. Ona yapılanları konuşmak bana düşmez,o gerekli cevabı kendisi verir.