Konak İçin Koştular

Konak Belediye Başkanlığı Koşusu İzmir Şirinyer Hipodromunda gerçekleşti.

3 yaş üstü safkan İngiliz atlarının birbirini geçmek için tüm güçlerini sergilediği koşuyu Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Türkiye Jokey Kulübü Asil Üyeleri Tarcan İşcen ve Hindistan Fahri Başkonsolosu Turgut Koyuncuoğlu ile İzmir Şirinyer Hipodromu Müdürü Orhan Karabıyık izledi.

Son ana kadar heyecanın dorukta olduğu koşuyu 5 numaralı Only 1,46,37’lik dereceyle birinci tamamladı. Jokeyi Özcan Yıldırım’la fırtına gibi koşan Only, en yakın rakibi Aspurce’yi burun farkıyla geçerek Konak Belediye Başkanlığı Kupası’nı sahibine kazandırdı. Aspurce’yi boyun farkıyla takip eden Gözüyılmaz ise üçüncü oldu.

Koşuda birinci gelen Only’nin sahibi Erdoğan Şenocaklı’nın vekalet verdiği Ahmet Özbelge kupayı Konak Belediye Başkanlığı Kupası’nı Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’dan aldı. Başkan Tartan, emeği geçenlere teşekkür ederek, “Sadece yarışı, heyecanı değil dostluğu da paylaştığımız bir yerdeyiz. Biz Konak Belediyesi olarak her zaman paylaşım ve dostluğun öne çıktığı böyle güzel bir ortamda bulunmaktan onur duyuyoruz” dedi.

Şeref tribününde düzenlenen törende Hindistan Fahri Başkonsolosu ve Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Turgut Koyuncuoğlu’na ve Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Tarcan İşcen’e günün anısına çiçek verildi.

Kaynak: İHA