Kağıthane'de Gençlik Merkezinin Temeli Atıldı

Kağıthane'de gençlik merkezinin ve kapalı otoparkın temeli atıldı.

Kağıthane Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Çağlayan Mahallesi'nde temelleri atılan gençlik merkezi ilçe gençlerini farklı birimlerden oluşan yeni bir merkezde buluştururken, kapalı otopark da mahalle sakinlerine yeni park alanı oluşturacak.

Temel atma törenine, Kağıthane Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç, oda başkanları, muhtarlar, başkan yardımcıları, birim müdürleri, sivil toplum kuruluşu yöneticileri ve üyeleri, meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Kılıç, törende yaptığı konuşmada, gençlik merkezini güzel bir kompleks haline getireceklerini belirterek, "Gençlik merkezinde döner kule restoran yapılacak. Bu şekilde tüm Kağıthane'ye hakim olacaksınız. Bir de merkezin içerisinde otopark hizmeti vereceğiz. Gençlerimiz keyifli vakit geçirme imkanı yakalayabilecek" ifadelerini kullandı.

Kılıç, bu yılın başlarında 13 yatırımın temelini attıklarını ve açılışlarını gerçekleştirdiklerini aktararak, "12 yeni çalışmamızın açılış ve temel atma törenlerini de gerçekleştireceğiz. Tüm bu çalışmamızın Kağıthane halkı için hayırlı olmasını diliyorum. Desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Törende, daha sonra Belediye Başkanı Kılıç ve beraberindekiler, butona basarak gençlik merkezi kapalı otoparkın temelini attı.

Kaynak: AA