Bakan Erdoğan Bayraktar’ın Oğlu Dünya Evine Girdi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Muhammet Oktay Bayraktar, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın nikah şahitliğiyle Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle Bosna Hersekli Mersiha Begoviç dünya evine girdi.


Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törene, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eşi Hayrunnisa Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ve Ali Babacan, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, işadamı Cavit Çağlar ve Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Tören Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Ardından Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan ve Anayasa Mahkemesi Başkanı Kılıç’ın şahitliğini yaptığı nikah İBB Başkanı Topbaş tarafından kıyıldı. Nikah törenin ardından Cumhurbaşkanı Gül, Başbakan Erdoğan, Haşim Kılıç ve bakanlar kongre merkezinden ayrıldı. Daha sonra tören devam etti.
Kaynak: İHA