Turgut Akçakaya Tunçbilek İçin Aday

Turgut Akçakaya, Ak Parti’den Tunçbilek belde Belediye Başkanlığı İçin Aday Adaylığını Açıkladı.


AK Parti İlçe Teşkilatında basın toplantısı düzenleyen Akçakaya, “Tunçbilek’i hak ettiği ileri düzeye taşımak istiyorum” dedi.

Aday adaylığı süreci devam ederken, Turgut Akçakaya da, Tunçbilek Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adaylığını açıkladı.

Milli Gençlik Vakfı’nda, Refah Partisi ve Fazilet Partisi teşkilatlarında çeşitli görevlerde bulunduğunu söyleyen Turgut Akçakaya, AK Parti’nin kuruluşu olan 2001 yılından bu yana Orhaneli AK Parti İlçe Teşkilatı’nın çeşitli kademelerinde görev yaptığını anlattı.

Geçtiğimiz dönem Bursa Orhaneli İlçesinin Karıncalı Beldesi Belediye Meclis üyeliği yaptığını duyuran Akçakaya, “Gerek parti teşkilatındaki ve gerekse meclis üyeliğindeki kazanmış olduğu tecrübelerimi memleketim Tunçbilek’e hizmet olarak aktarmak istiyorum. Tunçbilek’te yaşayan hemşehrilerime faydalı olabilmek ve Tunçbilek’i hak ettiği ileri düzeye taşımayı amaçlıyorum. Teşkilatlardan yetişme, teşkilatçılığı çok iyi tanıyan ve bilen bir kardeşiniz olarak, Tunçbilek Beldesi Belediye Başkanlığı yolunda hemşehrilerime hizmet etmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA