Başkan Tursun’dan Yatırım Turu

Antalya’nın Döşemealtı ilçesi Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Ak Parti Döşemealtı İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyelerine 2009 yılından bu yana hayata geçirilen projeleri gezdirdi.

Başkan Tursun’dan Yatırım Turu

Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, hayata geçirilen projeleri Ak Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ve teşkilat yönetimine gezdirdi. Başkan Nurettin Tursun seçim vaadinde yen yol açacağını söylediğini hatırlatarak, “25 kilometresi bölünmüş yol olmak üzere toplam 250 kilometre sıcak asfalt çalışması yaptık. Söz verdiğimiz gibi ilçemizde asfaltsız yolu yok denecek düzeye getirdik. 2013 yılı sonu itibariyle bu sorunu tamamen çözeceğiz” dedi.

Başkan Tursun ilçede 600 bin metrekare kaldırım ve parke çalışmasının devam ettiğini kaydetti.

Toplam 15 bin metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilen belediye hizmet binası ile vatandaşa kaliteli ortamda hizmet vereceklerini belirten Başkan Tursun, “Hizmet binasına kavuşmak için gün sayıyoruz. Çok kısa bir süre sonra daha kaliteli ortamda hizmet vermeye başlayacağız” dedi.

Hükümetin destekleriyle ilçede yapımı süren Hükümet Konağı inşaatının da yılbaşında tamamlanmasının hedeflendiğini ifade eden Başkan Nurettin Tursun, Antalya’nın en büyük Hükümet Konağı olacağını söyledi.

Yatırım gezisi esnasında Döşemealtı’nın adını ulusal ve uluslar arası arenada duyuran Uluslar arası Akdeniz Üniversitesi’nin önemine de değinen Başkan Tursun, üniversitede 35 farklı ülkeden öğrencinin eğitim gördüğüne dikkat çekti. Başkan Tursun, “Döşemealtı dünyaca bilinen bir ilçe haline geldi” dedi.

Projede son aşamaya gelinen 950 dönümlük hipodrom alanı hakkında da bilgi veren Başkan Tursun, “Hipodrom gerek vizyon gerekse ilçeye katma değer açısından önemli bir yatırım” diye konuştu.

Döşemealtı Belediyesi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerini belirten Başkan Nurettin Tursun ilçede 53 adet parkı hizmete açtıklarını belirterek, parkların yanı sıra mega projelerle de sosyal yaşamı renkli hale getirdiklerini ifade etti.

Başkan Tursun, bunun en güzel örneğinin Korkuteli yolu üzerinde bulunan Düzlerçamı Mesire Alanı olduğunu söyledi.

140 bin metrekarelik yeşil doku içinde hayata geçirdikleri mesire alanının büyük ilgi gördüğünü kaydeden Başkan Tursun, Antalya’nın önemli bir ticaret merkezi haline gelen Döşemealtı’nda Yeşilbayır’da ve Yeniköy Mahallesi’nde iki iş merkezinin açılacağını söyledi.

Başkan Tursun, Yeşilbayır’da 21 bin 200 metrekare kapalı alan üzerinde içinde düğün salonu, toplantı salonları ve 16 dükkan bulunan AVM ile Yeniköy Mahallesi’nde 5 bin 500 metrekare kapalı alana sahip 40 ofis kapasiteli ve hizmet sektörü faaliyetlerine ev sahipliği yapacak olan iş merkezi inşaatının tamamlandığını bildirdi.
Kaynak: İHA