Piriştina Açıklaması

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, haftanın beş günü muhtarların koordinatörlüğünde farklı bir mahallede kahvaltılı toplantı düzenleyerek halkla bir araya geleceğini söyledi, “Zaten belediyenin kapısı da her gün vatandaşımıza açık olacak” dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı Levent Piriştina, ortak akılı temel alan ve halkın yönetime doğrudan katılımını gözeten bir anlayışla hareket edeceğini dile getirdi. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Metin Yardı’yı ziyaret eden ve mahalle sakinleriyle buluşan Levent Piriştina, haftanın beş günü düzenlenecek kahvaltılı toplantılarla halkla buluşacağı sözünü verdi. Muhtarların koordinatörlüğünde her gün farklı bir mahallede düzenlenecek toplantılar aracılığıyla sorun, şikayet ve talepleri yerinde tespit edeceğini anlatan Piriştina, bu konuda halk günü uygulamasının yetersiz kaldığını söyledi.

BİR GÜN YETMEZ
Göreve gelmesi durumunda ‘Bir gün değil, her gün halk günü’ düşüncesiyle hareket edeceğini kaydeden Piriştina, “Kapımız her gün vatandaşlara zaten hep açık olacak. Bu tür uygulamaların vatandaşların iş istemesi taleplerinin yoğun yaşandığı toplantılarına dönüştüğünü görüyoruz. Kentteki sorunların, o bölgede yaşayan muhtar, kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve halkın sesine kulak verilerek belirlenmesinin daha doğru olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

Piriştina, mahalle halkı ile buluştuğu bu ziyaret sırasında projeleri hakkında da bilgi verdi.
Kaynak: İHA