Ümit Kaya Resmi Başvuruyu Yaptı

AK Parti Yenimahalle Başkan Aday Adaylığını daha önceden açıklanan Ümit Kaya, AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı'na resmi başvurusunu yaptı...

Ümit Kaya Resmi Başvuruyu Yaptı
Bir yıla yakın bir süredir Yenimahalle'de AK Parti'den Belediye Başkanlığı için saha çalışmalarını aralıksız yürüten ve son kamuoyu yoklamalarında da birinciliği bırakmayan işadamı Ümit Kaya; AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı'na resmi aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Uzun süredir yaptığı çalışmalar, sosyal sorumluluk projeleri ile adını duyuran Ümit Kaya Yenimahalle'de iddialı görünüyor.
AK Parti Yenimahalle İlçe Başkanlığı'na resmi aday adaylığı başvurusunda bulunan Ümit Kaya, İlçe Başkanı Ramazan Can ile samimi sohbet sonrasında Objektiflere poz verdiler.

Kaya, yaptığı basın açıklamasında "Yenimahalle'yi tekrar AK Partiye kazandırmak için tüm değerli teşkilat mensuplarımızla gayret göstereceğiz. Aday gösterilmem durumunda Yenimahalle halkıyla tekrar AK günleri yaşayacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 2023 hedeflerimize projelerimizle Yenimahalle'yi taşıyacağız. İlçe Başkanımız Sayın Ramazan Can ve değerli yönetimine, Kadın ve Gençlik Kollarımızın değerli yönetimine ve üyelerimize gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ederim. Bu yolda birlikte aynı hedefe koşacağımız partimizin değerli aday adaylarını da bu vesileyle tebrik ederim." diyerek başvurusunu tamamladı.

Ümit KAYA 1973 Çamlıdere Ankara doğumlu. Dokuz Eylül Üniversitesi İİBF Maliye Bölümü mezunu olana Kaya, lise eğitimini Yenimahalle Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Elektronik Bölümünde tamamladı.Uzun yıllar uluslararası fon yöneticiliği yapan Kaya, şu anda UK Investment Group (UK Enerji Yatırım A.Ş.) Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmekte.Birçok sivil toplum kuruluşunda yöneticilikleri de bulunan Kaya son olarak WTC Dünya Ticareti İş Geliştirme Konseyi Başkanlığı'na seçildi. Siyasi hayatına üniversite yıllarında ANAP ile başlayan Kaya, AK Parti Yenimahalle İlçe Yönetiminde görev yapmış, son olarak AK Parti Ankara İl Başkanlığı Siyaset Kurulu Yönetiminde hizmet vermiştir.