Taurus Avm, Sürprizlerle Açılıyor

Yapı, lokasyon, marka karması, kafe, restoran ve eğlence merkezleri ile fark yaratacak Taurus AVM, yarın kapılarını müşterilerine açıyor.

Taurus Avm, Sürprizlerle Açılıyor

Ensari ailesi ve Taurus Investment Holdings'in proje yatırımını gerçekleştirdiği Taurus AVM, alışveriş merkezlerindeki gürültü, uğultulu ortama son verecek şekilde tasarlandı.

Ankara'nın en önemli akslarından Konya yolundaki tek AVM olma özelliği ile de öne çıkan Taurus AVM, Cumhuriyet Bayramını açılış günü olarak belirledi.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Başkentliler'e çifte bayram yaşatmak için adeta gece gündüz çalışan Taurus AVM yetkilileri, Ankara tarihine not düşecek bu önemli yatırımı en eğlenceli şekilde Ankaralılar ile buluşturacak.

Bu kapsamda tüm dünyada milyonları peşinden sürükleyen büyük fenomenlerin kahramanları AngryBirds'ü ilk kez Ankara'ya getiren Taurus AVM'de küçük, büyük tüm AngryBirds hayranları dev sapanlar ve peluş kuşlarla doyasıya eğlenecek.

125 metrekarelik 3D oyun alanında dev sapan ve AngryBirds kuşlarıyla atış yapacak misafirler, dört atış sonunda kazandıkları başarıya göre, AngryBirds oyuncakları kazanacaklar. iPad'lerle gönüllerince AngryBirds oynayabilecek çocuklar, hem unutulmayacak bir AngryBirds deneyimi yaşayacak, hem de 'asabi' fakat bir o kadar da sevimli karakterlerle fotoğraf çektirebilme şansını yakalayacak.

Bu çılgınca oyuna büyük beğeni toplayan oyuncak bando da eşlik edecek.

Başkent'te bayram coşkusu sürerken kapılarını sürpriz katılımlarla saat 15.00'de açacak Taurus AVM'de, eğlence ve keyifli alışveriş ortamına katılacaklar aynı zamanda bu önemli günü anımsatacak özel hediyelerin de sahibi olacak.

Bayram coşkusunu yaşatacak balon ve rüzgar güllerin yanında, evleri ve çevreyi çiçek ve ağaçlarla çevrelemeye katkı sağlayacak çok özel tasarlanmış sürpriz bir hediye ise büyük küçük herkesin ilgisini çekecek.

Açılışa ayrıca bando da marşları ile renk katacak.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, yapısından, eğlence merkezlerine kadar her ayrıntısı ile ilgi çekecek Taurus AVM'nin açılışının uzun yıllar hafızalarda kalması için çalıştıklarını belirterek, tüm Ankaralılar'ı ikinci evleri olacak Taurus AVM'de misafir etmekten büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.

Konya Yolunda bulunan ve Balgat, Çukurambar, Yüzüncü Yıl, Çiğdem semtlerine yürüme mesafesindeki Taurus AVM, 50 bin metrekare kiralanabilir alanda 140 seçkin marka ve mağazayı aynı çatı altında toplayarak, konuklarına yorulmadan ve eğlence dolu alışveriş yapmanın keyfini yaşatacak.
Kaynak: İHA