Şüheda, İlk Turunu Evin İçinde Attı

Şehitkamil Belediyesi’nin kendisine vermiş olduğu akülü tekerlekli sandalyesine kavuşan Şüheda, ilk turunu evin içinde attı.

Şüheda, İlk Turunu Evin İçinde Attı
“Yıllardır beklediğim akülü tekerlekli sandalyeye Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun sayesinde kavuştum” diyen Şüheda, mutluluğunu ise annesiyle paylaştı.

Yaptığı projelerde engelli vatandaşları unutmayan ve onların rahat hareket edebilmeleri için her türlü desteği veren Şehitkamil Belediyesi bedensel engelli iki vatandaşa daha akülü tekerlekli sandalye hediye etti.

Beykent Mahallesi’nde ikamet eden kas hastalığı yüzünden yatalak olan engelli 17 yaşındaki Şüheda Koçak’ı baba evinde ziyaret eden Şehitkamil Belediyesi ekipleri, yıllardır akülü tekerlekli sandalye ihtiyacı olan engelli Şüheda Koçak’a sürpriz yaparak getirdikleri akülü tekerlekli sandalyeyi takdim etti. Aldığı akülü tekerlekli sandalye ile mutluluğunu gizleyemeyen Şüheda Koçak, akülü tekerlekli sandalyesine binerek ilk turunu evin içinde attı.

Sevinci yüzüne yansıyan Şüheda Koçak, akülü tekerlekli sandalyesine kavuşmanın mutluluğunu annesi ve kardeşiyle paylaştı. Doğuştan kas hastalığı bulunan ve yürüyemeyen Şüheda Koçak, kendisine akülü tekerlekli sandalye hediye eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkürlerini iletti. Koçak, “Şuanda mutluluktan ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok mutluyum, bende artık tekerlekli sandalyeme kavuştum. Artık okula rahat bir şekilde gidip geleceğim. Yıllardır beklediğim akülü tekerlekli sandalyeye Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun sayesinde kavuştum. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

KIZIMA BU MUTLULUĞU TATTIRAN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kızının mutluluğuna ortak olan Şüheda Koçak’ın annesi ise, “Kızımın mutlu olması bir anne olarak beni de çok mutlu ediyor. Kızıma bir nebze de olsa bu mutluluğu tattıran herkese çok teşekkür ediyorum. Yıllardır kas hastalığı yüzünden yatalak olan kızım artık akülü tekerlekli sayesinde eve hapis olmayacak ve istediği gibi çıkıp parklarda sokaklarda gezebilecek. En önemlisi okula bu sayede daha çok bağlanacak ve okula bu sayede gidip gelecek. Ben bize bu mutluluğu tattıran Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” diye konuştu.

MUTLULUKLARI YÜZLERİNE YANSIYOR
Şehitkamil Belediyesi ekipleri daha sonra Pirsultan Mahallesi’nde ikamet eden ve yaklaşık 6 yıldır yatalak olan 67 yaşındaki Elaattin Koçak’ı ziyaret ederek, Koçak ile yakından ilgilendi. Ekipler, daha sonra getirdikleri tekerlekli sandalyeyi Koçak’a takdim etti. Mutluluğu gözlerinden okunan Koçak, başta Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Belediye ekiplerine teşekkür ederek, “Tekerlekli sandalyeye ihtiyacım olduğu için birçok yere başvurduk ama kimse sesimizi duymadı. Son olarak Şehitkamil Belediyesi’ne müracaat ettik. Sağ olsun Başkanımız talebimize cevap vererek, tekerlekli sandalye hediye etti. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve tekerlekli sandalye getirmeye vesile olan herkese tekrardan çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA