Başkan Karabağ’a Şoförlerden Destek

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Çay Mahallesi dolmuş son durağındaki şoförleri ile bir araya geldi.

Başkan Karabağ’a Şoförlerden Destek
Başkan Karabağ sıcak ortamda geçen toplantıda dolmuşçu esnafı ile görüşüp, sorunlarını dinledi.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ Çay Mahallesi dolmuş son durağındaki şoförleri ile bir araya gelerek şoförlerin sorunlarını dinledi. Çay Mahallesi dolmuş durağı Başkanı İsmail Özışıklı Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın her zaman kendilerinin yanında olduğunu, sorunlarını dinlediğini ve göreve gelir gelmez sorunların çözdüğünü bu yüzden de her zaman Başkan Hasan Karabağ’ın yanında olduğunu dile getirdi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ilçede bulunan sivil toplum örgütlerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan hafta sonunda Çıldırlılar derneğine mantı gününe katıldı.

Mantı gününe eşi Bahriye Karabağ ile katılan Başkan Hasan Karabağ Çıldırlıların her zaman yanında olduklarını tüm Bayraklı da ki sivil toplum örgütleri ile eşit mesafede olduklarını belirtti.

Çıldırlılar Dernek Başkanı Durmuş Akçay Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın kendilerini yalnız bırakmadığını, iyi günlerinde de kötü günlerinde de yanı başımızda olduğunu söyledi.

Akçay, “Bizde Çıldırlılar Derneği olarak Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ’ın her zaman yanındayız. Başkanımızla birlikte yürümeye devam edeceğiz’’ diye konuştu.

Kaynak: İHA