44 Tl’ye Otomobil Sahibi Oldular

Malatya’da talihliler 4 otomobile kavuşurken, çekiliş sonunda 24 hediye sahibi belirlendi.

44 Tl’ye Otomobil Sahibi Oldular

Malatya Belediyesi Esenlik Süpermarket ikinci çekilişini eski belediye meydanında gerçekleştirdi.

Malatya Belediyesi Kültür A.Ş. mehteran takamı gösteri yaptığı 44 TL’ye kupon verilmesi ikinci çekilişinde, Yeşilyurt Caddesi’nde oturan Eyhan Doğan, Şeyhbayram Mahallesi’nde oturan Fikret Erayabakan, Zafer Mahallesi’nde oturan esnaf Ali Rıza Taşkın ve Halfettin Mahallesi’nde oturan Aysun Şekerci, Citroen Elysee otomobil sahibi oldu. Ayrıca 24 talihli de belirlendi. Buzdolabı, akülü araba, tablet bilgisayar ve elektrik süpürgesi şanslıları da belirlendi.

Noter huzurunda yapılan çekiliş öncesinde konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, ikinci dönemde 179 bin 500 adet kupon verilmesine rağmen 33 bin 953 adetinin kutuya bırakılmadığını, 145 bin 547 geçerli kuponun çekilişe katıldığını bildirdi.

44 TL alışveriş karşılığında verilen kuponların çekilişi sonunda çekilişte 4 adet Citroen Elysee otomobil ile birlikte 24 adet hediye verildiğini dile getiren Boyraz, “Esenlik önce kaliteyi esas alır sonra kaliteyi o kaliteyi en uygun, en ekonomik biçimde müşterisine sunmayı hedef alır. Elde etmiş olduğu küçük karı müşterileriyle paylaşmayı kendine hedef edinir ve paylaşırken de çok cömert davranır. Esenlik içinden çıkmış olduğu bu topraklara bir vefa duygusu beslemekte ve bu topraklarda yaşayanlarla bölüşmeyi sosyal bir sorumluluk olarak görüyor. Bu şekilde sizlerden aldığımız güç ile büyüyerek yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu ise, “Belediyede göreve geldiğimizde 12 olan Esenlik market sayısı bugün 32’ye yükselmiştir. Esenlik, marketlerin yanı sıra birçok alanda da hizmetler yapıyor” diye konuştu.

Konuşmalardan sonra otomobil numara çekilişleri Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet kooperatifi başkanı Ali Evren tarafından yapıldı.

Daha sonra taliplilere telefonla ulaşılmaya çalışıldı. İki talihli telefona cevap vermezken, sanayide esnaflık yapan Ali Rıza Taşkın, otomobil müjdesini Esnaf Başkanı Ali Evren’den aldı.

Otomobilin son talihlisi Öğrenci Aysun Şekerci de çekiliş alanında bulunduğundan, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz’ın yanına gelerek heyecanlı olduğundan konuşamadı.
Kaynak: İHA