Ak Partili Kadınlar Yemekte Buluştu

AK Parti Sapanca Kadın Kolları Yönetimi, Sapanca Belediye Başkanı İbrahim Uslu'nun eşi Maide Uslu'nun düzenlediği yemekte bir araya geldi.


Uslu, Kurtköy'deki bir restoranda düzenlenen yemek öncesinde misafirlerine teşekkür etti.

"Teşkilatta göreve başladığımız günden bu yana sürekli bizlere destek oldunuz" diyen Uslu, "Sizlerin de bildiği gibi Konya'daki oğlumun yanında bulunmam sebebiyle eşimin aday adaylık başvurusunu gerçekleştirdiği toplantıya katılamadım ancak sizler benim orada sesim oldunuz. Bu yemeği de sizlere tekrar teşekkür etmek için düzenledim. Bizlere hep destek oldunuz. Bundan sonra da destek olacağınıza eminim. Birlikte çok işler başardık. İnşallah bundan sonra da daha büyük işler başaracağız" şeklinde konuştu.

Yemek sonrası Belediye Başkanı İbrahim Uslu ve AK Parti İlçe Başkanı Nazmi Bostancı'da restorana gelerek misafirlerle bir süre sohbet etti.

Yemeğe Belediye Başkanı Uslu, AK Parti İlçe Başkanı Bostancı, AK Parti Sapanca Belediye Meclis üyeleri Semiha Kılıç ve Ayşe Emel Deniz, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Günnür Çelik ve Kadın Kolları yönetimi katıldı.

Kaynak: AA