Chp Çiğli’de Herkes Tek Yürek

CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin ve İlçe yönetimi CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak’ı ziyaret etti.

Chp Çiğli’de Herkes Tek Yürek
Gültekin, “Örgüt olarak bütün aday adaylarımızın arkasındayız” derken; Talak da, “Çiğli’de oyumuzu artırmak için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz” dedi.


Partisi adına yapılan çalışmalardan mutluluk duyduğunu ifade eden CHP Çiğli İlçe Başkanı Nihat Gültekin, “Partimizde güzel ve yararlı çalışmalar yapılıyor. Bizler Cumhuriyet Halk Partisi'nin birer neferi olarak, partimizin ilkeleri ve idealleri ile halkımız ve örgütümüzle birlikte ilk önce yerelde, daha sonra da genelde iktidara geleceğiz. Sizlerin de katkılarıyla Türkiye'de iktidarı alıp, Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacağız. Bize düşen Genel Başkanımızın temposunda çalışmaktır. Çünkü iktidarın yolu çalışmaktan geçer. Demokrasiyi ve özgürlüğü seven Çiğli halkımızla birlikte, hep beraber bu başarıyı yakalayacağız. Örgüt olarak aday adaylarımıza destek veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Çünkü aday adayları CHP’nin aday adaylarıdır. Başarıda CHP’nin başarısı olacak” şeklinde konuştu.

TALAK: “MUTLU TÜRKİYE, MUTLU İZMİR, MUTLU ÇİĞLİ İÇİN"
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, “Bu yerel seçimler genel seçimlerin ayak sesleri olacak. Çiğli’de tüm aday adayları, aday gibi çalışıyor. Partimize bir oy daha fazla nasıl kazandırabiliriz diye çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. AKP’ye karşı herkesin birleşip, güç birliği yapması gerekiyor. Bunu başardığımızda sadece Çiğli’de değil, İzmir ve Türkiye’nin birçok ilini ve ilçesini alıp CHP ailesine katacağımıza inanıyorum. Nasıl ki 1989 yerel seçimlerinde Erdal İnönü ANAP’ın elinden birçok ili ve ilçeyi SHP olarak aldıysa, Bizlerde CHP olarak bu seçimlerde aynı başarıyı göstereceğiz. Ben güzel şeyler olacağına inanıyorum. ‘Mutlu Türkiye, Mutlu İzmir ve Mutlu Çiğli’ bu seçimlerin sonucunda ortaya çıkacak. Aday adaylarına sağduyulu yaklaşımınızla ziyaretleriniz beni mutlu etti, onure etti. Örgüt olarak hep beraber inşallah Çiğli’de oyumuzu yüzde 20, yüzde 30 artırarak hedeflenen noktaya getirmek için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz ve zafere gideceğiz” diye konuştu.

Ziyarete İlçe başkanı Nihat Gültekin ile beraber İlçe Sekreteri Elif Arslan, Zafer Türkdoğan ve Hıdır Çoban da katıldı.

Kaynak: İHA