Aile Eğitim Programı Uygulama ve Yaygınlaştırma Projesi

Gümüşhane'de Aile Eğitim Programı Uygulama ve Yaygınlaştırma Projesini tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi.


Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gümüşhane Üniversitesi işbirliğinde düzenlenen Aile Eğitim Programı Uygulama ve Yaygınlaştırma Projesine katılan gönüllü 30 eğitimci, Gümüşhane Valiliği toplantı salonunda düzenlenen törenle sertifikalarını aldı.

Törene, Vali Yardımcısı Meral Uçar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Lütfi Düz, Müdür Yardımcısı Murat Akbulut ile sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

Uçar, törende yaptığı konuşmada, programın ailelerin yaşam kalitelerini artırmak, toplumda sağlıklı ailelerin çoğalmasına katkıda bulunmak, sağlık, hukuk, aile içi iletişim, medya ve iktisat alanlarında temel bilgi ihtiyaçlarını gidermek amacıyla düzenlendiğini belirterek, "Sertifikalarını alan eğitimcilerimiz, ilimiz ve ilçelerimizde kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlarımıza yönelik eğitim faaliyetleri düzenleyecekler. Yapılan eğitimler Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı sistemine giriş yapılmak suretiyle takip edilecek. Eğitimini tamamlayan kursiyerlerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA