Umutlar Fileden Yükselecek

Özvatan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen ‘Fileden Yükselen Umut’ projesi hayata geçirildi.

Umutlar Fileden Yükselecek

Özvatan İlçesi’nde düzenlenen törenle hayata geçirilen proje kapsamında, ilçede öğrenim gören kız öğrencilere voleybol eğitimi verilecek. Yapılan eleme ile voleybol eğitimi almaya hak kazanan öğrenciler, ilçede yeni açılan spor salonunda açılış gösterisi yaptı

Açılış töreninde bir konuşma yapan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimi açısından önemli bir proje olduğunu söyledi.

Düzgün, “Bugün fileden yükselen umut ismi altında Özvatan Kaymakamlığı tarafından hazırlanan Gençlik ve Spor Bakanlı tarafından desteklenen proje kapsamında bunu da vesile kılarak ilçemize bir ziyarette bulunduk. Gençlerimizin fiziksel ve zihinsel gelişimi bizim için son derecede önemli. Spor yapan gençlerimizin derslerinin de arttığını görüyoruz. Bizim bütün gençlerimizin spor yapmasını arzu ediyoruz. İlçemizde geçtiğimiz aylarda hizmete giren kapalı spor salonunun burada yaşayan gençlerimizin, okullarımızın beden eğitimi dersleri ile ilgili imkanının sağlanması da son derece önemli” ifadelerini kullandı. Vali Düzgün’e konuşmasının ardından teşekkür plaketi verildi.

Törende ayrıca, İl Özel İdare voleybol takımı ile Talas Belediyespor voleybol takımı açılış maçında karşı karşıya geldi.

Vali Orhan Düzgün, törenin ardından öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA