İski Problemi

Cumayeri Belediye Başkanı Yakup Keleş, İSKİ'nin Su Havzası Koruma Projesi ile ilçeye yapılacak yatırımları engellediğini öne sürerek, ''İmzalanan protokolleri gördüm. İSKİ'nin Düzce'ye yan bakmaya hakkı yok. Her şeyi yapmayı taahhüt ettiler ama bir çivi çakmadılar'' dedi.


Keleş, gazetecilere yaptığı açıklamada, İSKİ'nin belediyenin uygulamalarına müdahale ettiğini iddia ederek, "Geçmiş yıllardan gelen adet var. Devlet içinde bürokratik oligarşi ve ayak direyen bir grup var. Bunların içinde maalesef İSKİ de var'' şeklinde konuştu.

''Yapılan protokolleri gördüm, İSKİ'nin Düzce'ye yan bakma hakkı yok. Her şeyi yapmayı taahhüt etmişler ama çivi çakmadılar'' diyen Keleş, şunları söyledi:

''Ben bu protokolleri gördüm. Güç gösterisi derdinde değiliz. İSKİ ile problemlerimiz var. İSKİ, Düzce'yi zorla nikahı altına almış. Cumayeri sınırları içinde 06 veya 34 plaka bir araç görseler yollarını kesip, yatırım için geldiyseler geri çeviriyorlar.

Biz yatırımcılarla görüşüp anlaşıyoruz, sonra adamlara ulaşamıyoruz. Öğreniyoruz ki İSKİ'ciler devreye girip adamları kaçırmışlar. Bu, Düzce için de Cumayeri için de çok önemli bir durum."

Kaynak: AA