Başkan Karaosmanoğlu Adaylığını Açıkladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu AK Parti İl Başkanlığı'na gelerek aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu  Adaylığını Açıkladı

AK Parti İl Başkanlığı'na giden Karaosmanoğlu, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mahmut Civelek'e adaylık dosyasını teslim etti. Dosya tesliminde konuşan Karaosmanoğlu, çok önemli hizmetler yaptıklarını belirterek, "2 dönemdir görev yapıyoruz. Bu sürede çok önemli hizmetler yaptık. Üçüncü döneminde bugün resmen başvurusunu yapıyoruz. İl teşkilatımıza evraklarımızı teslim ettik. Demokrasilerde rekabet olmazsa olmazdır. Şu an bizim partiden rakip yok ama muhalefetten var. Biz Kocaeli'de AK Parti olarak yüzde 50'nin üzerinde oy alacağız. Partimizden belediye başkanı adaylarının çok olması partimizin büyüklüğünü gösterir" dedi.

Saffet Sancaklı'nın MHP'den aday gösterilmesi sorusunun üzerine Karaosmanoğlu,"Saffet iyi bir futbolcu ama siyaset futbola benzemez. Bekleyip göreceğiz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ise, bu kararın sürpriz olmadığını Karaosmanoğlu'nun üçüncü dönemde de görevine devam edeceğine inandığını söyledi.

Kaynak: İHA