Hülya Avşar, Nagehan Alçı'yı çıldırttı

'Bırakın Konuşalım' programına telefonla bağlantısıyla katılan Hülya Avşar, sivri çıkışlarıyla programın sunucusu Nagehan Alçı'yı çileden çıkarttı.

Hülya Avşar, Nagehan Alçı'yı çıldırttı
Hülya Avşar, Kanal D'de Nagehan Alçı'nın sunumuyla ekrana gelen'Bırakın Konuşalım'programına telefon bağlantısıyla katıldı.'Kızım Zehra 15 yaşında, hepimiz çocuk olduk. Gizlice içki içtik. Dans ettik. Öpüştük. Ben izin veriyorum'şeklindeki sözleri nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olan Hülya Avşar, kendisini eleştirenlere sert sözlerle yüklendi.

“BENİM KIZIMA KARIŞMAYACAKSINIZ”

Stüdyoda konuşulanları dinlediğin söyleyen Avşar, “Orada şu an herkes yanlış yolda. Herkes programda olmanın verdiği bir havayla konuşuyor.” dedi. Çocukların basında yer almasının içki ve sigaradan daha zararlı olduğunu belirten Avşar, kızı Zehra 'nın sigara ve içki kullanmadığını ekleyerek “Basının kızımı eleştirmesi daha çok zarar veriyor. Dolayısıyla benim kızıma karışmayacaksınız. Ben onu gerekirse kendim eleştiririm ama kimse karışamaz. Yaptığı her şeye ben izin veriyorum.” ifadelerini kullandı.

“KİMSE BİZİ AZARLAYAMAZ”
Açıklamalarının devamında ise Nagihan Alçı 'nın sözünü kesmesine sinirlenen Hülya Avşar, programa katılmayı da reddetti. Hülya Avşar 'ın bu çıkışları ardından konuşan Nagihan Alçı ise “Ben Hülya Hanım 'ın dediklerinden bir şey anlamadım. Biz yaptığı açıklama üzerinden anne çocuk ilişkisini konuşuyoruz. Burada kimse bizi azarlama hakkında sahip değil. Başbakanından, paşasından isterse ABD başkanı olsun kimse bizi azarlama hakkına sahip değil. Hülya Hanım kendi sözlerine dikkat etsin. Bırakın Obama gelse biz Obama 'yı da tanımayız. Hülya Avşar 'ı hiç tanımayız. Ağzından çıkanı kulağı duyacak ” diyerek tepkisini dile getirdi.