Başkentte Hırsızlık

Başkentte bir marketin camını kazmayla kıran hırsızlar, 5 bin 800 nakit para ile 150 lira madeni para ve 3 bin liralık sigara çalıp kayıplara karıştı.


Alınan bilgiye göre, olay, saat 04.00 sıralarında Mamak İlçesi Altıağaç Mahallesi 206. caddenin üzerinde bulunan markette meydana geldi. Hırsızlık anı marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Fatih Demirci’e ait markete gelen kimliği belirlenemeyen 4 kişi, otomobil ile marketin önüne geldi. Otomobilden inen iki kişi etrafı kontrol ederek yanlarında getirdikleri kazmayla, iş yerinin vitrin camını kırarak içeriye girdi. İçeride hızlı hareket eden hırsızlar, kasanın içerisinde bulunan 5 bin 800 nakit para ile 150 lira madeni para ve 3 bin liralık sigara çalıp kayıplara karıştı. Sabah marketi açmaya gelen Demirci, camın kırıldığını fark ederek polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Kazma ile kırılan cama rağmen kimsenin duymadığını söyleyen iş yeri sahibi Demirci, şunları söyledi.

“Hırsızlar daha önce gelip keşif yapmışlar. Kamera görüntüsüne göre 4 kişiyi tespit ettik. İki kişi araçtan iniyor ve kazma ile camı kırarak ilk önce sigara tezgâhında bulunan sigaraları alıyor dışarı çıkıyor. Cadde de olmasına rağmen sesi kimse duymuyor. Tekrar giriyor kasa da bulunan nakit ve madeni paraları alıp kaçıyorlar.”
İş yerindeki incelemelerin ardından polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
Kaynak: İHA