Ak Parti Korkuteli Heyeti, Tbmm’de

AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve beraberindeki heyet TBMM’de ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti Korkuteli Heyeti, Tbmm’de

İlk olarak AK Parti TBMM Grup Toplantısında AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını dinleyen AK Parti Korkuteli heyeti daha sonra Antalya Milletvekilleri Vecdi Gönül, Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Hüseyin Samani, Gökçen Enç ile bir araya geldi. AK Parti Korkuteli heyeti ile öğle yemeği yiyen Antalya milletvekilleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiler. Antalya Milletvekilleri ile tek tek sorunlarını anlatan Korkuteli İlçe Teşkilatı, Ankara’dan mutlu döndüler.

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, “AK Parti Korkuteli Teşkilatımız bizleri yalnız bırakmıyor. Biz vakit buldukça Korkuteli’ne gelerek sorunları orada dinliyoruz. Bu kez Korkuteli ilçe yönetimi bizleri Türkiye Büyük Millet Meclisinde bizleri ziyaret etti. Grup toplantısına katılarak Genel Başkanımız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasını canlı dinlediler. Ben kendilerine ziyaretleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyarete AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu’nun yanı sıra Gençlik Kolları Başkanı Bünyamin Büyükemir, İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Ali İrban, ilçe yönetim kurulu üyeleri, Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi Korkuteli Koordinatörü Tahir Öztaş katıldı.

Kaynak: İHA