Şahin, Niksar’da Aday Adaylığını Açıkladı

Tokat’ın Niksar ilçesi eski Belediye Başkanı İdris Şahin, AK Parti’den belediye başkan aday adaylığını açıkladı.

Şahin, Niksar’da Aday Adaylığını Açıkladı

30 Mart 2014 Yerel seçimleri öncesinde partilerde aday adayları yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı.

Niksar Belediyesi eski başkanlarından İdris Şahin, Niksar Belediye Başkanlığı için AK Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

AK Parti İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanı Abdullah Yıldız’a resmi başvuru formunu teslim eden Şahin, kesin adaylığının kabulü halinde Niksarlıların teveccühü ile belediyeyi yeniden kazanacaklarını ve yapacakları çılgın projelerle Niksar’ı büyüyen şehir haline getireceklerini söyledi.

2004-2009 yılları arasında AK Parti'den Niksar Belediye Başkanı olarak görev yapan İdris Şahin aday adaylığı resmi başvurusunun ardından basın toplantısı düzenledi.

Niksar’ın daha iyi yönetilmeye, gelişim ve değişime ihtiyacı olduğunu belirten Şahin, “2014 yerel seçimlerinde ilçeye hizmet etmek amacıyla, AK Parti’nden Niksar Belediye Başkanlığı’na aday adaylığımı açıklıyorum. Niksar’ın değişim ve gelişimi için Ak Parti iktidarına ihtiyaç var" dedi.

Kendi dönemlerinden Niksar’da çok işler başardıklarını söyleyen Şahin; “Gerçekten şu anda da çok güçlü bir AK Parti hükümeti var, önümüzdeki günler itibariyle de AK Parti’nin yine alternatifi AK Parti olarak gözükmektedir. Biz görev yaptığımız süre içerisinde iddia ediyoruz ki, Tokat ili dahil en çok hizmeti ekibimizle beraber Niksar ilçemiz almıştır. Adaylığımız kesinleştiği zaman ileriki zamanda bu yaptığımız çalışmaları tekrar gündeme getiriceğiz. Önemli olan güçlü bir AK Parti hükümeti döneminde çeşme akarken testiyi alttan doldurmaktır. Şu anda yine çeşme akıyor ama Niksar’da ağzını açmış bakıyor şekliyle böyle bir pozisyonu beş yıldır görüyoruz. Kamuoyunda AK Parti’li olmayan bu yönetimden Niksar’ın 10 yıllarca geri gittiği hep ifade ediliyor. Ama zarar da herkesin kapısına geliyor” diye konuştu

Kesin adaylığı açıklanıp da belediye başkanlığını da kazandıkları takdirde neler yapacaklarını da sıralayan Şahin şöyle devam etti: “Sayın Başbakanımızın da bahsettiği gibi göreve geldiğimizde Niksar ile ilgili çılgın projelerimiz olacak. Eskiden olduğu gibi çalışan ve üreten bir belediyecilik, hükümet imkanları ve bunların dışında da yine çılgın projelerimiz olacaktır. Bizler bu işe talip olurken, biz milletimize hizmet için onlara hizmetkar olmaya geliyoruz. Bizim başka bir efendilik beylik yaşamak gibi düşüncemiz olamaz, biz sadece bu millete hizmet için tekrar bu işe aday olduk.”
Kaynak: İHA