İzmit Belediye Başkanı Doğan, Projelerini Anlattı

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, 4,5 yıl içinde hayata geçirdiği projeleri anlattı.


Cumhuriyet Çocuk Parkı'nda düzenlenen programda konuşan Doğan, her gün yeni bir kazanımla güne başladıklarını belirterek, yeni bir İzmit inşa etme hedefiyle çıktıkları yolda çok önemli işler yaptıklarını söyledi.

Göreve gelmeden önce vaat ettiklerinden daha fazlasını yaptıklarını vurgulayan Doğan, "Özellikle ilk 2 yıl 5 belediyenin tek çatı altında toplanması, projelere kaynak oluşturulması ile geçti. Asıl hizmetler son 2,5 yıl içinde kendini göstermeye başladı" dedi.

Doğan, hiçbir zaman yapamayacakları projelerle halkın karşısına çıkmadıklarını dile getirerek, "Yapacağımız işlerin sözünü verdik ve neyin sözünü verdiysek hepsini 4,5 yıl içinde yerine getirdik. İlk günden beri sırtımızdaki ter hiç kurumadan çalıştık. Kentimize çok güzel hizmetler kazandırdık. Bu işleri de ekip ruhu ile yaptık" şeklinde konuştu.

Şehrin hücrelerine kadar girdiklerini anlatan Doğan, şöyle konuştu:

"Mahalle meydanları, bisiklet yolları, tarih koridoru, Pişmaniye Festivali, mahalle konakları, muhtarlık binaları, seyir terasları, mahalle bilgi evleri, yüzme havuzları, kapalı pazarlar, Gölkaypark, Sarısu Gençlik Kampı, trafik eğitim merkezi, öğrencilere ücretsiz bisiklet dağıtımı, kadın yaşam merkezi, ekopark, gençlik merkezi, Kültür Tepesi, Cephanelik Spor Tesisleri, parklar, meydanlar, çocuk hakları okulu, Servetiye Siperleri, Yahya Kaptan Anıtı, Çanakkale Kınalı Asker Parkı, Sarıkamış Şehitleri Anıtı ve Hatıra Ormanı, Kore ve Kıbrıs Şehitleri Anıtı, Gagavuzya İzmit Türk Parkı, Mestanlı Mahalle Konağı, çorba çeşmeleri, İZMEK kursları, Cepsin, Pişman Çocuk Dergisi, Kocaelispor'a destek ve tesis, amatör spora destekler, kültür merkezleri, köylü pazarı, taksi durakları yaptığımız projelerden sayabildiklerimden bazılarıdır."

Kaynak: AA