Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Tuncer, yerel seçimlerin yaklaştığını belirterek, "Çalışmalarımıza hız vermeli, kapı kapı dolaşarak her seçmene ulaşmalıyız" dedi.

Tuncer, partisinin İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada, partilerinden belediye başkanı ve meclis üyesi adayı olmak isteyenlerin 1 Kasım'a kadar başvurularının alınacağını söyledi.

Büyükşehir yasası ile ilçe sınırlarının genişlediğini ve yeni köyler bağlandığını hatırlatan Tuncer, "İlçe teşkilatımız bir önceki genel seçimde önemli başarı elde etti. Bu başarının yerel seçimlerde de tekrarlanması için parti yönetiminden kadın kollarına, gençlik kollarına ve diğer görevlilerimize herkese çok büyük iş düşüyor. Seçim tarihi yaklaşıyor, çalışmalarımıza hız vermeli, kapı kapı dolaşarak her seçmene ulaşmalıyız" diye konuştu.

Yeditepe Belediye Başkanı Ömer Ateş, Karaköse Belediye Başkanı İsmail Ergüt, il genel meclisi üyeleri, belediye meclis üyeleri, parti yönetimi ve gençlik kolları ile partililerin katıldığı toplantıda, aday adaylığı konusunda bilgi verildi.

Kaynak: AA