Seydişehir'e Kosgeb Temsilciliği Açıldı

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı arasında düzenlenen protokol çerçevesinde, Seydişehir'e KOSGEB temsilciliği açıldı.

Seydişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Aypar, açılışta yaptığı konuşmada KOSGEB temsilciliği kurmaktaki amaçlarının ilçede hizmet, imalat ve turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ'lere günümüz piyasasında eşit rekabet koşullarının sağlaması olduğunu söyledi.

KOBİ'lere iş geliştirme, büyük projeleri gerçekleştirebilmeleri hususunda yol göstererek gerekli desteği sağlamayı hedeflediklerini belirterek, "Üyelerimiz odamız bünyesinde açılan temsilciliğimize başvurarak gerekli desteği alabilecekler. Bizler, üyelerimizin her alanda desteklenmesi ve güçlenmesi için varız. Tek başına proje hazırlayamayanlar için önerimiz, işbirliği ve güç birliği ile bir araya gelmeleridir. Bu çalışmalar bu bölge için çok önemli. Yeter ki doğru ve yerinde projeler hazırlansın. Sektörün her alanında bizler üyelerimizin yanında devam edeceğiz" diye konuştu.

KOSGEB Daire Başkan Yardımcısı Hüseyin Tüysüz ise dünyadaki değişim sürecini Türkiye'nin fırsata dönüştürmesi için çalıştıklarını ifade ederek, "Günümüz şartlarında inovasyon, müşteri odaklı ve farklı ve hızlı olma rekabet açısından önemli. Yenilikci olmalıyız, girişimcilik ruhunu gelştirmeliyiz. Bunun için burada sizlere öncülük etmek için temsilcilik açtık" dedi.

Esnaf Odası'nın 1. katında hizmete açılan KOSGEB temsilciliği açılışına, Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, esnaflar ve davetliler katıldı.

Kaynak: AA