Meşaleler Eşliğinde Aday Adaylığı Başvurusu

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler öncesi yeniden aday adaylık başvurusunda bulunmak üzere AK Parti Serdivan İlçe Başkanlığına giden Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, AK Partili Meclis Üyeleri ve çok sayıda partili eşlik etti.

Meşaleler Eşliğinde Aday Adaylığı Başvurusu
Başkan Alemdar’ın parti merkezine gelmesi ile birlikte ellerindeki meşaleleri ateşleyen partililer Başkanı uzun süre alkışladılar.
Başkan Alemdar, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun da hazır bulunduğu programda, belediye başkanlığı aday adaylık dilekçesini AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik’e teslim etti. Başvuru formunu teslim eden Yusuf Alemdar salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.

Yoğun kalabalığın salona sığmadığı törende Zeki Toçoğlu, Yusuf Alemdar ve Osman Çelik konuşmalarını parti binasının önünde yaptılar.

Partililere hitaben konuşan AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Osman Çelik, "30 Mart 2014 Mahalli Yerel Seçimler ile ilgili aday adaylık başvuruları 1 Ekim itibari ile başladı.

Bu akşam Serdivan Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurusunu yapan Serdivan Belediye Başkanımız Sayın Yusuf Alemdar’a teşekkür ediyoruz. Bu tarihten itibaren belediye başkanlığı ve meclis üyeliği için aday adaylık işlemlerini başlattık. Arzu eden bütün aday adayları başvurularını ilçe teşkilatına yapabilirler” dedi.

Osman Çelik’ten sonra konuşan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, aday adaylığı başvurusunun herkes için hayırlı olmasını dileyerek şunları söyledi:
“2009 seçimlerinden sonra birlikte hizmet etmeye çalıştık. Bu esnada da kimseyi üzmemeye çalıştık eğer üzdüysek de helallik istiyoruz. Önümüzdeki beş yılda yine sizlerle beraber size hizmet etmek için bugün Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımızın da katılımıyla aday adaylık müracaatımızı yaptık.”
Bu günün kendisi için anlamlı bir gün olduğunu ifade eden Başkan Alemdar, “Benim için anlamlı bir gün. Bugün ilk müracaatımı yapıyorum. Görevde olduğum sürece Serdivan’a hizmet etmeye çalıştım. Bu süre içerisinde vermiş olduğunuz destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Görev süresi içerisinde Serdivan’a layık olacak şekilde çalıştıklarını belirten Alemdar, “Yapıcı, Serdivan’a değer katan, Serdivan’ın gelişimi için önerilen tüm fikirleri değerlendirdik. Olumlu eleştirileri baş tacı yaptık. Sadece polemik yapmak adına küçük siyasi hesaplara girmedik. Serdivanlılara verdiğimiz sözleri yerine getirmeye çalıştık. Bizim işimiz hizmet gücümüz millet dedik. Yola çıkarken verdiğim sözlerin tamamını yapmanın gururunu yaşıyorum. Bu gururla sizin karşınıza çıkmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Başkan Alemdar günün ayrı bir önemi daha olduğunu ifade ederek, bugün Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun doğum günü olduğunu söyledi.

Başkan Alemdar ve partililer Zeki Toçoğlu’nu tebrik ederek doğum gününü kutladılar.

Başkan Alemdar, ”Hizmetlerimiz esnasında her zaman yanımızda olan Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Daha nice yıllar diyerek şunu ifade etmek isterim ki; kendisiyle aynı yolda yürümekten ve aynı havayı teneffüs etmekten mutluyum” dedi.

Alemdar’dan sonra konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, doğum günü jesti için teşekkür ederek başladığı konuşmasına, “Başkanımıza ve size çok teşekkür ederim. 59’uncu yaşımıza Serdivan’da girmek nasip oldu. Hepinize hoş geldiniz derken şunu belirtmek isterim ki, biz bu mekanda çok zaferler kutladık ve inşallah 31 Mart akşamı da yine zafer kutlayacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Yusuf Alemdar’la beş yıldır beraber çalıştıklarını ifade eden Zeki Toçoğlu, “Yusuf başkanımızdan memnunuz. Görüyorum ki siz de memnunsunuz. Düzgün çalışan, işini iyi yapan ve halka hizmet eden tüm arkadaşlarımızın yanındayız. Biz gücümüzü sizden alıyoruz ve hizmetlerimizi bu sayede yapıyoruz. İnşallah ileriki süreçte daha iyi hizmetler yapacağız” diyerek, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın aday adaylık başvurusunun Serdivan’a ve Sakarya’ya hayırlı olmasını diledi.
Kaynak: İHA