Gaziantep'ten Kısa Kısa

Beko Basketbol Ligi'nde mücadele eden Royal Halı Gaziantep'in yönetim kurulu başkanı Metin Uzer ve yönetim Kurulu üyeleri Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık'ı ziyaret eti.

GTO'dan yapılan açıklamaya göre, Uzer, ziyarette yaptığı konuşmada, yeni sezonda önemli başarılara imza atmak istediklerini, geçen sezon en çok seyirci ile maç oynayan takım olduklarını ve yeni sezonda da tüm Gaziantepli sporseverlerden destek beklediklerini belirtti.

GTO Başkanı Bartık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Royal Halı Gaziantep basketbol takımına başarı diledi.

Royal Halı Gaziantep basketbol takımının Gaziantep'e basketbolu sevindirme adına önemli bir görev üstlendiğini ifade eden Bartık, şunları kaydetti:

"Beko Basketbol liginin yanı sıra Türkiye ve Avrupa'da mücadele edecek olan Royal Halı Gaziantep Basketbol takımına başarılar diliyoruz. Kendilerine güveniyoruz ve önemli başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Gaziantep'in birinci ligdeki takım sayısının artması hem Gaziantep'in tanıtımına hem de ekonomik yönden gelişimine önemli katkı sağlamaktadır. Çünkü birinci ligde mücadele edilmesi durumunda çevre illerden gelen sporseverler esnafımıza da katkı sağlıyor."

Ziyarette Uzer, Bartık'a üzerinde "Eyüp Bartık" yazılı 27 numaralı Royal Halı Gaziantep Basketbol Takımı'nın formasını hediye etti.

-GAMEK kursiyerlerine sertifika

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kurslarını,başarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları verildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonunda gerçekleşen törende, geçen sezon branşlarını başarıyla bitiren kursiyerler sertifikalarını aldı.

Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, insanları dil, din, renk, inanç gibi değerleri ayırt etmeden herkesi aynı seviyede gördüğünü ve sevdiğini belirtti.

Turan, ülkenin güzel insanlarla dolu olduğunu ve bunun kıymetinin iyi bilinmesi gerektiğini aktardı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter yardımcısı İbrahim Evrim, GAMEK'in 2006 yılından bu yana 7 şube ile 57 branşta 94 binin üzerinde kursiyere sertifika verdiğini ve bir çoğuna meslek kazandırdığını kaydetti.

Kaynak: AA