Bilecik Smmmo'dan 'Luca Projesi' Semineri

Bilecik Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hüseyin Şensoy, yıl boyunca yapılan eğitim ve sınavlar sonucu başarılı olarak serbest muhasebeci ve mali müşavir olmaya hak kazanan 3 kişiye gerçekleştirilen törenle belgelerini verdi.

Bilecik SMMMO Eğitim Salonu'nda gerçekleşen seminer öncesinde konuşan Şensoy, Bilecik SMMMO'ya üye olan, zorlu sınavlar sonucunda başarılı olarak mali müşavir olmaya hak kazanan, 3 kişiyi tebrik etti.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi ile Bilecik SMMMO arasında imzalanan protokol kapsamında üniversitenin ilgili bölümlerinde eğitim gören öğrencilerin iş yerlerinde staj görebilme imkanının bu yıl da sürdürüleceğini hatırlatan Şensoy, bu yıl söz konusu protokol kapsamında 23 öğrenciye staj ve uygulamalı eğitimler verileceğini aktardı.

Konuşmanın ardından Şensoy, serbest muhasebeci ve mali müşavir olmaya hak kazanan Emel Tekeli, Ayşe Ceyhan Karaçam ve Cüneyt Geven'e belge vererek, rozet taktı.

Toplantıda, Bilecik SMMMO, Türkiye Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Odaları Birliği'nce "LUCA Projesi" kapsamında geliştirilen, LUCA NET Kobi Ticari Yazılımı tanıtım semineri düzenledi.

Seminerde, "LUCA Projesi" temsilcilerinden LUCA eğitmeni Serpil Akgün ve bölge koordinatörü Birol Köse katılımcılara bir sunum yaptı.

Programa, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Meral Erol Fidan, üniversite öğrencileri ile oda üyeleri katıldı.

Kaynak: AA