Bayraklı'da Kitap Toplama Kampanyası
Bayraklı Belediyesi tarafından sosyal sorumluluk projeleri kapsamında iki hafta önce başlatılan kitap toplama kampanyasında 2 binden fazla kitap toplandı.

Bayraklı Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü'nün başlattığı kitap toplama kampanyası kapsamında evlerden toplanan ve semt merkezlerine bağışlanan hikaye, roman, ders ve test kitapları 2 haftada 2 bin adete ulaştı. Kütüphanelerinin zenginleştirilmesi için hazırlanan kampanyanın olumlu neticeler vermeye başlaması yetkilileri de mutlu etti. İlçede bulunan 8 kütüphane dışında bundan sonra açılacak yeni kütüphanelerde değerlendirilecek kitaplar bir çok öğrenci ve okura kaynak olacak. Kampanya dahilinde gönderilecek bir kitap gençlerin geleceğine ışık tutacak. Okuyan bir nesil yetiştirmek. Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve kitabı sevdirmek amacıyla düzenlenen kampanyaya destekeler sürüyor. Kitap bağışlarını ise, Bayraklı Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü topluyor.
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eğitime ve öğrencilere verdiği önemi bir kez daha hatırlatarak, 23 mahalleye 23 kütüphane kurmayı hedeflediklerini söyledi.
Gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapıldığını vurgulayan Karabağ, bağış yapan duyarlı vatandaşlara da teşekkür etti. Bu kapsamda mahallelerde ihtiyaçlara göre kütüphaneler açmayı sürdüreceklerini ifade eden başkan Karabağ, bilgisayar donanımlı ve çok kitaplı kütüphaneler için duyarlı vatandaşlardan da kitap desteği beklediklerini kaydeti.
