Avea'dan Yeni Tarifeler

Avea'nın "Profesyonel Tarifeler"i, en büyük ihtiyacı yüksek kotalı mobil internet olan tüm beyaz yakalılar için en uygun seçenek oluyor.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Avea, müşterilerine özgür iletişimin keyfini yaşatmak üzere birbirinden avantajlı teklifler sunmaya devam ediyor. Özellikle beyaz yakalıların iletişim ihtiyaçlarını tek bir tarifede ve avantajlı fiyatlarla karşılamak için oluşturulan Avea Profesyonel Tarifeler, yüksek kotalı mobil internet teklifiyle dikkat çekiyor.

Avea Profesyonel Tarifeler'den yararlanmak isteyen beyaz yakalılar, "600 dakika konuşma + Her yöne 1000 SMS + 4 GB"cepten internet kullanımı içeren tarifeden ayda 39 liraya "1200 dakika konuşma+ Her yöne 1000 SMS + 4 GB" cepten internet içeren tarifeden ise ayda 49 liraya yararlanabiliyor.

Avea, LinkedIn üzerinden yapılan eğlenceli bir mülakat ile beyaz yakalıların LinkedIn ünvanlarını belirliyor. LinkedIn ünvanları ile ne derecede bir LinkedIn kullanıcısı olduğunu öğrenip mülakat sonucunu paylaşan kullanıcılar arasından 4 kişi, iPad Mini kazanma fırsatı yakalıyor.

Kaynak: AA