Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Belediyesi'nin Şehir Mezarlığı'nda bayram dolayısıyla yaptığı hizmetler, ziyaretçilerin beğenisini kazandı


Yalova Belediyesi Mezarlık Müdürlüğü, Kurban Bayramı dolayısıyla Şehir Mezarlığı'nda bir takım çalışmaların yapıldığını bildirdi.

Müdürlük yetkilileri, çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Kurban Bayramı dolayısıyla arife gününden itibaren mezarlıkta gün boyu gül suyu sıkıldı, yaşlılar ve engelli vatandaşlar için özel servis araçları mezarlıklara kadar hizmet yaptı. Ziyaretçilere şerbet ve lokum ikramlarında bulunuldu. Bayram boyunca 24 saat Kuran-ı Kerim'in okunduğu mezarlıkta temizlik ve peyzaj çalışmaları arttırıldı. Kurulan kiosk sayesinde şehir dışından gelen ziyaretçiler mezarların yerini öğrenirken, mezarlıktaki sokak tabelaları da çalışmalar kapsamında yenilendi."

Çevre illerden mezarlığı ziyarete gelenler de yapılan hizmetten ve uygulamadan memnun kaldıklarını dile getirerek "Mezarlıkta tüm detaylar düşünülmüş. Diğer illerle kıyaslandığında zaten güzel olan mezarlığımız artık daha güzel. Tüm ziyaretçiler mutlu. Sosyal belediyeciliği yansıtan bu hizmetlerden dolayı Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal'a ve tüm çalışanlara teşekkür ederiz" dedi.

-Koçal'ın bayram ziyaretleri-

Yalova Belediye Başkanı Yakup Koçal, Kurban Bayramı dolayısıyla bir takım ziyaretlerde bulundu.

Koçal, gazetecilere yaptığı açıklamada, dini bayramlarda ve yılbaşı gecelerinde görevi başındaki personeli 13 yıldır ziyaret ettiğini belirtti.

Kentteki taksi duraklarını ve polis karakollarını ziyaret eden Koçal, görev başındaki taksicilerin ve polislerin bayramını kutlayarak onlara hayırlı görevler temennisinde bulundu.

Ziyarette, tatlı ikramında bulunan Koçal, karakolda bir polis memurunun çocuğuyla da yakından ilgilendi ve bir süre kendisiyle sohbet etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren polisler Koçal'a teşekkür etti.

Kaynak: AA