Bursa'daki Kavga

Bursa'da, Kurban Bayramı'nın ikinci günü meydana gelen, 1 kişinin öldüğü ve 6 kişinin de yaralandığı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 7 kişiden 4'ü tutuklandı.


Alınan bilgiye göre, olayın gerçekleştiği yerdeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu kavgaya karıştıkları iddiasıyla Resul Yücel, Şebab Yücel, Mehmet Salih Yücel, Nizamettin Yücel, Musa Yücel ve Mikail Yücel ile Şehabettin Kurt'u gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Resul, Şebab, Mehmet Salih ve Nizamettin Yücel çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanırken, kavgada hayatını kaybeden Harun Kurt'un babası Şehabettin Kurt, Musa Yücel ve Mikail Yücel ise serbest bırakıldı.

Muş'tan Bursa'ya hayvan satışı için gelen Yücel ailesinin fertleri, bayramın ikinci günü, akraba oldukları Kurt ailesiyle bayramın birinci günü başka bir aileyle yaptıkları tartışmada kendi taraflarını tutmadığı gerekçesiyle kavga etmiş ve olayda 1 kişi ölmüş, 6 kişi de yaralanmıştı.

Kaynak: AA