U.s. Polo E-ticarette Hedefi Büyüttü

Aydınlı Grup'un ana lisansörlüğünde modaseverlerle buluşan U.S. Polo Assn., yenilenen online mağazasıyla e-ticaretteki iddiasını artırdı.


Aydınlı Grup'tan yapılan açıklamaya göre, yenilenen yüzüyle kadın-erkek-çocuk tüm gruplarda binlerce ürünü, özel fiyat ve fırsatlarla modaseverlerle buluşturan "www.uspoloassn.com", SSL sertifikalı sistemi ile güvenli alışveriş imkanı sunuyor, filtreleme, navigasyon özellikleriyle kullanıcıların aradıkları ürünü kolayca bulmalarına kolaylık sağlıyor.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydınlı Grup Genel Müdürü Osman Şentürk, Türkiye'deki toplam perakende hacminin 310 milyar dolar olduğunu, ancak e-ticarette yapılan harcamaların bu hacmin sadece binde 7'sini oluşturduğunu belirtti.

Şentürk, "Türkiye'deki perakende sektörü e-ticarette çok yol kat etti. Ancak önümüzde hala uzun bir yol bulunuyor. Biz de U.S. Polo Assn. olarak e-ticaret kapasitemizi artırmak için altyapımıza büyük bir yatırım yaptık. Tüketici alışkanlıklarını yakından takip ederek online mağazamızı yeniledik. 2014 yılsonunda e-ticaret ciromuzu yıllık 10 milyon liraya çıkarmayı hedefliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA