Kütahya'da Bayram Coşkusu

Kütahya protokolü, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında bir araya gelerek bayramlaştı.

Kütahya'da Bayram Coşkusu

Vali Şerif Yılmaz, Kurban Bayramı münasebetiyle Belediye Kültür Sarayı'nda yapılan bayramlaşma programında kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve vatandaşlarla biraraya gelerek bayramlarını kutladı.

Bayramlaşma programına katılan herkes ile tek tek bayramlaştıktan sonra bir konuşma yapan Valimiz Sayın Şerif Yılmaz, "Geçen bayram burada yaptığımız program dar kapsamlı olmuştu. Bayramın amacı birliği, beraberliği sağlamaktır. Bugün bu geniş fotoğrafı görmekten dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bayramların asıl amacı insanlar arasındaki birliği, beraberliği, dayanışmayı, kaynaşmayı sağlamaktır. Bizim inancımız bu. Bu inanç gereği de hepimiz burada biraradayız. Hepimizin bayramı mübarek olsun. Bu birlikteliklerimiz inşallah bundan sonrada devam eder. İlimiz ile ilgili, bölgemizle ilgili, insanımızla ilgili yapılacak her türlü çalışmalarda bugüne kadar olduğu gibi, bugünden sonrada omuz omuza birbirimize destek olmak suretiyle inşallah daha hayırlı hizmetlere hep beraber vesile oluruz. Ben bunun temennisiyle tekrar sizler aracılığıyla tüm Kütahyalı hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum. Nice bayramlara böyle güzel, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde kavuşmamızı diliyorum. Birbirimizin acısı varsa paylaşalım. Birimizin sevinci varsa paylaşalım. Sevinçler paylaşıldıkça artıyor. Acılarda paylaşıldıkça azalıyor. Bizim bu inançla, her zaman, birbirimizin yanında olduğumuzu göstermemiz gerekmektedir. Birbirimizi incitmeden, kötü söz söylemeden, birbirimize karşı olan kul haklarına riayet etmek suretiyle her şeyimizi paylaşmalıyız. Ben Kütahya'da bunu görüyorum. Görev yaptığım kısa süre içerisinde bu birliğin beraberliğin, insanların birbirine karşı olan sevgi ve saygısının, birbirlerine karşı olan iyi ilişkilerinin halen devam ettiğini görmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

Bayramlaşma programına Kütahya Milletvekilleri Hasan Fehmi Kinay, Alim Işık, Vural Kavuncu, İdris Bal, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Celal Başoğlu, Belediye Başkan vekili Halil Toklu, Adalet Komisyonu Başkanı Nuh Kalkan, Vali Yardımcıları Bilal Ölmez ve Mete Buhara, kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA