Arıcan Bebeğin Talihsiz Günü

Suşehri ilçesinde meydana gelen trafik kazasında biri 15 günlük bebek olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Arıcan Bebeğin Talihsiz Günü

Murat Sevim yönetimindeki 34 BG 9769 plakalı minibüs, D-100 karayolu Giresun yolu kavşağında servis yolundan seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 10 metre yükseklikten aşağı yeni yapılan yola takla atarak düştü.

Kazada, minibüs şoförü Murat Sevim ile minibüste bulunan Zeliha Demir (45), Ferhat Sevim (13), Osman Arıcan (10), Nurgül Arıcan ve 15 günlük olan ve ismi konulmayan Nurgül Arıcan’ın bebeği yaralandı.

Suşehri Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 5’i Sivas’ta bulunan çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazadan yaralı olarak kurtulan 15 gün önce dünyaya gelen ve henüz adı konmayan Arıcan bebeğin gözlerini açmadan trafik canavarı ile tanışması ve saatlerce ağlaması yürekleri dağlarken Arıcan bebek Suşehri Devlet Hastanesinde hemşireler tarafından akrabası Arif Sevim’e teslim edildi. Kaza yapanların, Nurgul Arıcan ve bebeğini tedavi ettirmek için Ordu’nun Mesudiye ilçesinden Suşehri Devlet Hastanesine getirdikleri öğrenildi.

Küçük bebeğin babası Ercan Arıcan’ın kurbanlık hayvan satmak için İstanbul’da olduğu belirtildi. Kaza ile ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Kaynak: İHA