Chp Aday Adayı Semra Aksu, Herkesi Kucaklıyor

CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı rekortmen eski milli atlet Semra Aksu, seçim çalışmalarını sürdürürken, esnafların da bayramını kutladı, "Biz geldiğimizde Çiğli'de yüzü gülmeyen esnafımız kalmayacak" dedi.

Chp Aday Adayı Semra Aksu, Herkesi Kucaklıyor

Çiğli'de sokak sokak gezen ve dostlarıyla biraraya gelen Aksu, kendisinin de bir esnaf çocuğu olduğunu hatırlatarak, "Babam yıllarca Çiğli'de esnaflık yaptı. Esnaflığın ne denli kutsal bir meslek olduğunu iyi bilirim. Maalesef son dönemde Çiğli esnafımız mağdur. Onların yüzünün gülmesi gerekiyor. Ben bu işin içinden gelmiş biri olarak, onların halinden anlayan birisiyim. Eğer seçilirsem, belediye olarak her an onların yanlarında olacağım. Çiğlimizi, küçük esnafı, sanayicisi ve sanatkarı ile kalkındıracağız" dedi.

Çiğli'nin son dönemde sıkıntılı bir süreç yaşadığını, ancak güzel günlerin yakında olduğunu kaydeden Aksu, "CHP olarak Çiğli'ye büyük önem veriyoruz. Üç dönemdir Çiğli CHP'li bir belediye tarafından yönetiliyor. CHP bayrağını Çiğlimiz'de dalgalandırmaya, yapılan hizmetleri daha da ileriye götürmeye çalışacağız. Çiğlili hemşehrilerimize ve kadına büyük önem veren partime güveniyorum. Bu kez Çiğli'yi bir kadın başkanın yönetmesini istiyorum. Bunun için elimi taşın altına koydum. Çiğli kadın iktidarıyla çok daha güzel yerlere gelecektir" diye konuştu.

Kaynak: İHA