Altepe Açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’deki hızlı gelişimin Bursa’da da yaşandığını ifade ederek, “Türkiye destanlar yazıyor.

Altepe Açıklaması
Bizler Bursa’ya hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bursa’da destanlar yazılmaya devam edecek” dedi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Teşkilatı tarafından Atatürk Kongre Kültür Merkezi (Merinos AKKM) büyük terasta düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı.

Partililerden yoğun ilgi gören ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Altepe, Türkiye ve Bursa’nın son yıllarda hızla geliştiğine işaret etti. Türkiye’deki siyasi iradenin yansımalarının Bursa’da da yaşandığını ifade eden Başkan Altepe, “Türkiye destanlar yazıyor. Türkiye bugün tüm coğrafyaların umudu haline geldi. Ak Parti, halk iktidarının ne olduğunu tüm dünyaya gösterdi” dedi.

Başkan Altepe, hizmeti ibadet olarak gördüklerini söyleyerek, “Bugün yaşanan başarı, artarak devam edecektir. Bursa da bu güzellikleri yaşıyor. Yerel yönetimler olarak kentin geleceği için elimizden geleni yapıyoruz. Her alandaki çalışmalarımızla hizmetin sorumluluğunun ne demek olduğunu gösteriyoruz. Yerel yönetimler olarak ezber bozuyoruz. Bursa’da son 4,5 yılda 20 yıllık hizmeti aştık” diye konuştu.

Kentlerin yerelden yönetilmesinin önemine işaret eden Başkan Altepe, “Yerelden yönetim en iyi yönetimdir. Bizler Bursa’ya hizmet etmenin heyecanını yaşıyoruz. Bursa 10 yılda kabul değiştirdi. Hizmetleriyle 25 dalda aday gösterilen Bursa, en çok konuşulan şehir oldu” dedi.

Yoldan tarihi eserlere, çarşılardan Bursa’nın surlarına kadar her alanda yapılan hizmetlerle kentin çehresinin değiştiğini vurgulayan Altepe, yeni stadın yılbaşından sonra tamamlanacağını müjdeledi. Ulaşımda önemli adımlar atıldığını da kaydeden Başkan Altepe, “En kaliteli hizmetler en kaliteli kent Bursa’da. Yerel yönetimler ve diğer seçimler yaklaşıyor. Önümüzde önemli bir süreç var. Bursa için çalışmalarımızı sürecek, destanlar yazılmaya devam edecek. Durmak yok, yola devam” şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gündemdeki konularla ilgili hükümet üyesi olarak açıklamalarda bulunurken, AK Parti Bursa İl Başkanı Sedat Yalçın ise bayram coşkusunu tüm teşkilat üyeleriyle birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Başkan Altepe ve protokol üyeleri, tüm partililerle tek tek bayramlaştı.
Kaynak: İHA