Uetd Gladbeck Yeni Ofisine Taşındı

2004 yılında kurulan ve gönüllülük esasına dayalı olan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD), şube ağını genişletmeye, modern ve yeni şubelerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Uetd Gladbeck Yeni Ofisine Taşındı

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gladbeck Şubesi’nin yeni ofisi hizmete açıldı. Büronun ilk ziyaretçileri de UETD Ruhr Bölge Başkanı Yaşar Çördük ve ekibi oldu. UETD Ruhr Bölge Başkanı ve ekibi, UETD Gladbeck Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyarete UETD Genel Merkezi Basın ve Medya Sorumlu Başkan Yardımcısı Yahya Yıldırım, UETD Genel Merkezi MKYK Üyesi Muarrem Uslubas, UETD Ruhr Bölge Gençlik Kolları Başkanı Barış Koymat, UETD Ruhr Bölge Muhasibi Mustafa Nihat Köklü katıldı

UETD Gladbeck Şubesi Yönetim Kurulu üyeleriyle bir araya gelen Çördük ve ekibi, yeni açılan ofis hakkında Şube Başkanı Necati Duman’dan bilgi aldı. Şubenin yapılanması ve birimler hakkında bilgi veren Duman, UETD Gladbeck Şubesi’nin her geçen gün daha aktif hale geldiğini ve şubenin bütün birimleriyle organize bir şekilde çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ifade etti.

Çördük ise, UETD Gladbeck Şubesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini söyledi.

Yeni ofisin hayırlı olmasını dileyen Çördük, Gladbeck Şubesi’nden başarılı çalışmalar beklediklerini dile getirdi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan bölge yönetimi ve şube yönetimi, daha sonra UETD Gladbeck Şubesi’nin yeni ofisinin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA