Mhp Adayını Bayramda Açıkladı

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP’nin Zonguldak Belediye Başkan Adayı’nın Gürkan Gülay olduğunu bildirdi.


MHP İl Başkanlığı binasında düzenlenen basın toplantısında konuşan İl Başkanı Hamdi Ayan, Kurban Bayramı’nda iki önemli anı birlikte yaşadıklarını vurguladı. MHP İl, Merkez İlçe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve Ocak başkanının hazır olduğu toplantıda 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler için Belediye Başkan Adaylığı açıklandı.

Zonguldak’ın makus tarihinin MHP ile aşılacağını bildiren MHP İl Başkanı Hamdi Ayan; “MHP bu gün itibariyle çok önemli iki anı birlikte yaşamaktadır. Bu gün mübarek Kurban Bayramı’nı idrak ediyoruz. Onun yanı sıra MHP teşkilatları olarak 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Zonguldak’ın makus kaderinin MHP ile düzeleceğini ifade etmiştik. Bu süreç içerisinde MHP olarak toplumun bütün kesimlerini kucaklayabilecek Zonguldak’ın kötü gidişine son verecek olan çalışmalarla bu günlere kadar gelmiş bulunmaktayız. MHP il teşkilatları, il kadın kolları, il disiplin kurulu, il ocak başkanı ve bize yakın olan sivil toplum kuruluşlarının tamamının görüşü alınarak MHP, il belediyeciliği anlamında aday tespitinin son aşamasına gelmiştir. MHP olarak Zonguldaklı vatandaşlarımıza sözümüz vardı. Zonguldak halkının teveccühü kimden yanaysa onu aday yaparız demiştik. Vatandaşlarımızla yapmış olduğumuz görüşmeler sonucunda 2014 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde MHP’nin Zonguldak Belediye Başkan adayı Gürkan Gülay’dır. MHP teşkilatları Gürkan Gülay arkadaşımızla bu seçimlere gitme kararı almıştır” dedi.

Gürkan Gülay ise gazetecilere yaptığı değerlendirmede, “Özellikle belediye başkan adaylığı konusunda güvenen genel başkanlığımıza, tüm teşkilatımıza, arkamda dimdik duran sapasağlam siyasi parti ve cesur yürek ikisi birleşti. Birlik ve beraberliği en üst düzeyde olan MHP olarak Zonguldak’ı yönetmeye talibiz. Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA