Kula’da Protokol Bayramlaştı

Kula'da ilçe protokolünün bayramlaşma programı Kula Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Kula’da Protokol Bayramlaştı
Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın,Kula Kaymakamı Hakan Hakyemez, Jandarma Bölük Komutanı Erkan Enginar, İlçe Emniyet Müdürü Tarkan Gündoğdu, kamu kurumları amir ve müdürler, belediye ve il genel meclisi üyeleri, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile bayramlaşma gerçekleşti.

Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, bayramın huzur ve barış getirmesi temennisinde bulundu. Aşkın; "Bayramlar kardeşlik ve dayanışma duygularının geliştiği, manevi duyguların doyasıya yaşandığı özel günlerdir. Bugün burada bu duyguları hep beraber paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramınızı tebrik ediyor, kutluyor, sağlık afiyet içerisinde, çoluk çocuğunuzla birlikte nice bayramlar diliyorum. İlçemize, ilimize, ülkemize ve insanlık alemine bu bayram hayırlara vesile olsun" dedi.

Belediye Başkanı Selim Aşkın, bayramlaşma programının ardından ilçe protokolü ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kula İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek, görevli personelin bayramını kutladı

Kaynak: İHA