Karabük'te Bayramlaşma

Karabük'te Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni düzenlendi.


Valilik tarafından Polisevi'nde düzenlenen bayramlaşma törenine, Karabük Valisi İzzettin Küçük, Kalkınma Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Emniyet Müdürü Oktay Keskin, siyasi parti il başkanları ile kurum ve kuruluşların müdürleri katıldı.

Vali Küçük, törende yaptığı konuşmada, büyük coşku, sevinç ve mutluluk içinde kutlanan dini bayramların birlik ve beraberlik duygusunun anlam kazandığı önemli zaman dilimleri olduğunu söyledi.

Dini bayramların insanların birbirine yakınlaşması açısından önemli olduğunu vurgulayan Küçük, "Kırgınlık ve kızgınlıklar bayramlarda bir kenara bırakılmalıdır. Bizim tarihimizde ve inancımızda milli ve dini bayramlarımızın önemi büyüktür. Bayramlarda büyüklerimizi ve küçüklerimizi unutmamalıyız. Çocukların olmadığı bir bayram sevinemediği bir bayram eksiktir" diye konuştu.

Tören dahilinde Küçük ve beraberindekiler, İl Jandarma Komutanlığı, Huzurevi, Hastane, sevgi evleri ve şehit yakınları ile gazileri ziyaret etti.

Kaynak: AA