Çelikhan’da Bayramlaşma

Adıyaman’ın Çelikhan ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle Kaymakamlık makamında Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren başkanlığında bayramlaşma düzenlendi.

Çelikhan’da Bayramlaşma

Kurban Bayramı nedeniyle düzenlenen bayramlaşmaya Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Belediye Başkanı Mehmet Bora, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Cenk Yılmaz, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Mehmet Ozan, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve halk katıldı.

Bayramlaşmada, Kurban Bayramının önemi ve ilçenin durumu hakkında değerlendirmeler konuşuldu. İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren tarafından düzenlenen bayramlaşmanın ardından kaymakam Ömer Dağdeviren ve beraberindekiler Çelikhan Emniyet Amirliği ve ilçe Jandarma komutanlığında görevli personelle bayramlaştı. Dağdeviren, “Kurban Bayramı Çelikhan ilçemizde meşakkatli geçer her kesin bir meşguliyeti oluyor. İslam aleminde birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşandığı dini bayramlardan biri bu vesileyle kurbanlıklarımızı dağıtırken veya bu görevi yerine getirirken sadece yakınlarımızı değil bütün Dünyadaki muhtaçlar düşünülerek yapılmalıdır” dedi.

Kaynak: İHA