Bayramlıklar Belediyeden

Kağıthane Belediyesi, bayram öncesinde 600 çocuğu giydirerek sevindirdi.

Bayramlıklar Belediyeden

Hayata geçirdiği projeler ve sunduğu hizmetlerle ilçenin çehresini değiştirecek çalışmalara imza atan Kağıthane Belediyesi, sosyal belediyeciliğe de önem veriyor. İlçe sakinlerine giyim, gıda ve eşya yardımı yapan Kağıthane Belediyesi bayram öncesinde bu kez çocukları sevindirdi. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, yaptığı hizmetlerle Kağıthane’nin çehresini değiştirirken, eşi Fatma Kılıç da ihtiyaç sahibi insanlara her türlü desteği sunuyor. Kağıthane Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü içinde yer alan sosyal yardım mağazasında 7’den 77’ye ihtiyaç sahibi insanlar giyiniyor.

Çocukların bayrama daha mutlu girmesi için sosyal yardım mağazası’nda bir program düzenleyen Kağıthane Belediyesi 600 çocuğu giydirdi. Gerçekleşen dağıtımda Başkan Fazlı Kılıç ve eşi Fatma Kılıç’ın yanı sıra başkan yardımcısı Mevlüt Öztekin, sosyal ve yardım işleri müdürü Sadık Şişman, AK Parti Kağıthane Kadın Kolları Başkanı Meryem Tekbıyık ve AK Parti Kağıthane Gençlik Kolları Başkanı Şaban Demirel de çocukları giydirdiler.

İnsan merkezli görev yaptıklarını ifade eden Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, “Kağıthane’de yaşayan herkesle birlikte biz büyük bir aileyiz. Bazı kardeşlerimiz ihtiyaç sahibi olabilir. Biz onların elinden tutacağız. Hayırsever insanlar tutacak. Engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi insanlarımıza hizmet beni daha çok mutlu ediyor. Onların sorunlarını çözmek en başlıca görevimiz” diye konuştu.

Bayram öncesi tespit ettikleri çocukları sosyal mağazaya davet ettiklerini ifade eden Başkan Kılıç, “Bu bayram öncesi çocuklarımızı sevindirmek istedik ve onları A’dan Z’ye giydirdik. Bugün buraya gelen yaklaşık 60 çocuğumuzla bu birlikte bu sayı 600’ü buldu. Çocuklarımız monttan ayakkabıya kadar diledikleri kıyafetleri seçtiler. Onları giydirdik. Kıyafetlerini giyince yüzlerinde beliren o tebessüm bizi de çok mutlu ediyor” dedi.

Kaynak: İHA