Yine kadın cinayeti

Denizli’de bir kadın, iki yıllık kocası tarafından çocuğunu dövdüğü gerekçesiyle bıçakla öldürüldü.

Yine kadın cinayeti
Olay, öğle saatlerinde Akkale Mahallesi Değirmen Sokak'ta bir evde meydana geldi. İki yıl önce evlenen Sevda Yılmaz (19) ile Nail Yılmaz (30) yaklaşık bir yıl önce Denizli'nin Akkale Mahallesi'nde yaşamaya başladı.

Kaynakçı olarak çalışan Nail Yılmaz ile ev hanımı Sevda Yılmaz, sık sık tartışmaya başladılar. Sevda Yılmaz'ın bu durumu bir çok kez Ağrı'da yaşayan ailesine söylediği belirtilirken, son olarak bugün tartışan çift daha sonra kavga etmeye başladı.

Eşinin bir yaşındaki çocukları Emine Gül'ü dövdüğünü iddia eden Nail Yılmaz, mutfaktan aldığı bıçakla eşini kalbinden bıçakladı.
Eşini bıçakladıktan sonra evden çocuğunu alarak komşusuna giden Nail Yılmaz, komşusuna eşini bıçakladığını söyledi.

Komşunun haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ambulans ekipleri, 19 yaşındaki Sevda Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerine gelen polis, koca Nail Yılmaz'ı komşusunda beklerken gözaltına aldı. Nail Yılmaz, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Denizli Devlet Hastanesi'ne götürüldü.Nail Yılmaz'ın ilk ifadesinde eşini çocuğunu dövdüğü gerekçesiyle öldürdüğünü söylediği belirtilirken, eşinin öldüğünden haberi olmadığı kaydedildi.

Evin etrafını güvenlik şeridi içine alan polis ekipleri, evin içinde inceleme yaptı. Suç aleti bıçak da olay yeri inceleme ekipleri tarafından incelenmek üzere götürüldü. Bu sırada ölen Sevda Yılmaz'ın ailesine ulaşmaya çalışan polis ekipleri, telefonla kardeşine ulaştı. İlk başta Sevda Yılmaz'ın öldüğünü bir türlü kardeşine söyleyemeyen polis memuru, daha sonra ölüm haberini ‘Başınızı sağolsun' diyerek verdi.

19 yaşındaki Sevda Yılmaz'ın cenazesi daha sonra evden çıkarılırken, komşularının gözyaşı döktüğü görüldü.

Sevda Yılmaz'ın cenazesi daha sonra otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Bir yaşındaki çocukları Emine Gül de akrabaları gelene kadar komşularına emanet edildi.
Kaynak: İHA